KWA Nieuws

 

Nieuw dagdeel grafiek op woensdagavond

Voor het dagdeel grafiek op donderdagmiddag is de opkomst sinds de zomervakantie onverminderd (te) hoog. Daarnaast staat er een aantal mensen al maandenlang op de wachtlijst. Ook onder KWA-leden die een andere discipline beoefenen, is er interesse voor kennismaking met grafische technieken. Om die redenen is besloten dat er, bij voldoende belangstelling, een dagdeel grafiek zal worden aangeboden op woensdagavond. Tijdens dit nieuwe dagdeel worden leuke, verrassende technieken aangeboden waarbij ambacht en experiment elkaar afwisselen.

Het nieuwe dagdeel grafiek begint op zijn vroegst op 18 januari 2023 en zal duren tot de zomervakantie. Daarna wordt het geèˆvalueerd (opkomst, dagdeel, etc.). De docent is onze eigen Brechtje Verberne. Van harte aanbevolen voor alle KWA leden die interesse hebben! Schrijf je snel in via een mailtje aan Brechtje: verbergje@gmail.com.

 

Winter weekend workshop 'Portret' van Margreet Heinen in februari

Dit weekend is speciaal voor mensen die al meer ervaring hebben in het tekenen en schilderen van portretten. Je gaat op zoek naar nieuwe manieren, mogelijkheden en de diepere lagen van het zelfportret. Je gaat vooral heel veel experimenteren om tot een nieuw en verrassend zelfportret te komen. Je gaat als onderzoeker aan de slag. Margreet zal je vooral uitdagen om te spelen en te experimenteren en begeleidt je op maat. Deze tweedaagse wordt afgesloten met een nabespreking. Je gaat zelf kiezen met welke materialen je wilt gaan werken: houtskool, acrylverf, potlood, stift, soft- of olie pastel, collage of mixed media. Margreet brengt van alles mee.

Er is ruimte voor 12 personen per weekend. De kosten zijn € 195,00 (incl btw). Dit is inclusief alle professionele materialen, koffie en thee en elke dag een heerlijke verse vegetarische lunch. (Dieet wensen kun je aan Margreet doorgeven).
De workshops worden gegeven van 10 uur tot 16.00 uur in het atelier van de KWA, Kemperbergerweg 813, Arnhem. Vanaf 9.45 ben je welkom. Je kunt je opgeven bij Margeet Heinen, tel: 06-40483883; e-mail: margreetheinen@gmail.com.

Het Maandbericht van januari 2023 vind je hier.

 

 

 

 

knopNieuwsvdM

knopKunstvdM

knopTips