KWA Nieuws

 

The Big draw Momento tekeningKWA deed mee aan The Big Draw 2022 bij Rozet

'The Big Draw' of 'De Ramenroute' is een kunstproject waar tekenaars op winkelruiten in verschillende winkelcentra van Arnhem gaan tekenen. In september hebben Marije de Hen (uit de maandagochtendgroep van Annemarie) samen met haar dochter Yfke en docent Annemarie Noorderwerf het raam van café Momento bij Rozet aan de Oude Oeverstraat. Het ontwerp is gebaseerd op de naam van het restaurant, Momento of het moment, het ogenblik, nu. The Big Draw is een jaarlijks terugkerend festival om meer mensen aan het tekenen te krijgen. Misschien een idee voor meer leden om volgend jaar mee te doen.

Anjeliek BlaauwExpositie Mystiek Licht - Bredevoort, 7 oktober t/m 27 november 2022

Docent Anjeliek Blaauw exposeert met beelden en schilderijen in de Koppelkerk, een plek voor kunst en cultuur in Bredevoort. Het thema ‘Mystiek licht’ is vormgegeven door zeven
kunstenaars, die sinds 2019 samen opereren onder de naam Rende7vous. Ze zijn werkzaam in de Achterhoek en net over de grens in Duitsland. Ze werken in verschillende disciplines: schilderen, fotograferen en beeldhouwen. Hun werk is sereen, ingetogen en verstild. Het nodigt uit tot overdenken en het ervaren van schoonheid en troost.
De expositie is te bezichtigen van 7 oktober t/m 27 november, geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 - 17.00 uur. Koppelstraat 35,7126 AG Bredevoort.
https://koppelkerk.nl/agenda/2022/10/07/mystiek-licht

Christine Los in Galerie Zuid - Harskamp, 14 september t/m 5 november 2022

In Galerie Zuid in Harskamp doet Christine Los, lid van de grafiekgroep van de KWA, mee met de expositie “Grafiek en Keramiek”. Het adres van de galerie is Molenweg 109, Harskamp. Openingstijden: woensdag t/m zaterdag 13.30 tot 17.00 uur.

Peter meijer expositie SonsbeekExpositie Molenplaats Sonsbeek 1 september - 1 december 2022

Peter Meijer, lid van de KWA, exposeert van 1 september tot 1 december 2022 schilderijen in de Molenplaats Sonsbeek aan de Zypendaalseweg in Arnhem. Het gaat om decoratieve landschappen.

Presentatie KWA bij het Kunstcafé in Rozet, Arnhem
presentatie Rozet 28 07 2022

Op 28 juli jl. hebben bestuursleden Christien Klein en Gerda Hendriks in Het Kunstcafé in Bibliotheek Rozet in Arnhem een presentatie gegeven over de KWA. Hiervan is een livestream gemaakt, die je terug kunt kijken via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=gldI2AMHCxc.
De presentatie van Gerda begint na 24.04 minuten. De presentatie van Christien na de pauze begint na 58.22 minuten.

Het Maandbericht van oktober 2022 vind je hier.

 

 

knopNieuwsvdM

knopKunstvdM

knopTips