KWA Nieuws

 
Zomeratelier KWA

Van 30 juni t/m 20 augustus is het Zomeratelier van de KWA geopend voor leden, proefleden en vrienden van de KWA. Omdat we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM is vooraf aanmelden noodzakelijk. Je kunt je wekelijks per mail aanmelden bij de dagdeel verantwoordelijke, Een lijst met namen en mailadressen vind je hier.
Wil je meer informatie over openingstijden, kosten en beschikbare plaatsen, klik hier.
Deelname aan model- en portrettekenen op de donderdagochtend is niet meer mogelijk, deze lessen zijn reeds volgeboekt.

Margreet Heinen geeft een zomercursus tekenen/schilderen bij SUMMERSCHOOL: van 25 juli t/m 7 augustus.

Summerschool Oaze close upWorkshops en cursussen op De Hes in Oosterbeek voor jongeren en volwassenen.
Doe mee aan een uitdagende workshop of cursus in het inspirerende landschap en de natuur tussen stuwwal en uiterwaarden. Bij mooi weer buiten en bij regen binnen! Hou je van tekenen en schilderen. Of beter: hou je van kijken? In drie dagen nemen Margreet Heinen en Ingrid van Aert je mee de natuur in, leren ze je anders kijken en ontdek je met verschillende materialen jouw mogelijkheden. Daarbij worden vanzelfsprekend de richtlijnen gevolgd van het RIVM in verband met het Corona virus. Inschrijven: tot maandag 13 juli bij de docenten. Meer informatie: margreetheinen.nl en hardopkijken.nl

De kruisberg affiche expoExpositie De Kruisberg, een reis door de tijd...

Van zondag 15 augustus tot en met zondag 13 september, open van 13 tot 17 uur. Annemarie Noorderwerf exposeert portretten van de bewoners. De Kruisberg 'De Flat', Klootsemastraat 1, Doetinchem.

Voor het Maandbericht van juli 2020, klik hier.

knopNieuwsvdM

knopKunstvdM

knopTips