KWA Nieuws

 
Open week KWA 20 t/m 24 januari 2020

open week KWA afficheWil je vrijblijvend kennismaken met de KWA? Loop dan eens binnen tijdens onze open week van 20 t/m 24 januari a,s. We zijn dagelijks aanwezig van 9.30 – 12.00 u; 13.00 – 15.30 u en van 19.30 – 22.00 u. Op vrijdagavond en in het weekend zijn we gesloten.
Je kunt rondkijken in de verschillende ateliers en zien hoe er gewerkt wordt. De docenten zijn graag bereid om uitleg te geven over de diverse kunstvormen die wij aanbieden.
Mocht je na deze eerste indruk een lidmaatschap overwegen, dan bieden wij de mogelijkheid om voor een maand proeflid te worden. Voor 30 euro mag je aan alle programma activiteiten meedoen om te ontdekken of een bepaalde kunstvorm iets voor je is.  Voor meer informatie hierover, klik hier.

Keramiektentoonstelling met werk van Marga Knaven

Flyer expo Marga KnavenVan 14 december 2019 tot en met 19 januari 2020 is er een keramiektentoonstelling in Den Bosch, ' Ceramic on the spot, Feel the EKWC vibe!' (EKWC staat voor 'Europees Keramisch Werk Centrum'). Deze expositie wordt gepresenteerd op twee locaties: bij Artots en bij Willem Twee Kunstruimte. Bij Willem Twee is werk te zien van onze docent Marga Knaven. Meer informatie vind je op artots.nl en willem-twee.nl.

Studiedag 'Gezicht boetseren'

Studiedag Boetseren

Op zaterdag 8 februari is er bij de KWA van 10 tot 15.00 uur een Studiedag 'Gezicht boetseren: Je krijgt de kans om de losse onderdelen van het gezicht te oefenen in klei en 2D op papier. Zo leer je goed te kijken. In de middag is er een model waar je op een andere manier een portret van gaat maken in klei. Begeleiding door Conny Koster.
Bij voldoende deelnemers zijn de kosten € 45,- pp.

Expositie

screenshot.126
Beatrijs van den Brink en Annemarie Noorderwerf exposeren hun werk, met nog 11 kunstenaars in de Nieuwe Ruimte, Den Heuvel 32 in Velp. Vrijdag 24 tot en met zondag 26 januari van 12.00 uur tot 17.00 uur. 
zomerworkshop FrankrijkVooraankondiging Zomerworkshop in Frankrijk

Van 28 juni tot 4 juli 2020. Geheel verzorgde week met beeldhouwworkshop, onder begeleiding van Conny Koster, in Gahuzac-sur-Vère in de Tarn. Super ontspannend, prachtige omgeving en een zwembad. Kijk op www.ateliersleslandes.com

 
Vooraankondiging Zomerworkshop

zomerworkshopElsbeth Zimmermann en Margreet Heinen geven ook in 2020 weer twee weken Zomerworkshops schilderen en druktechnieken. De data van workshop zijn: A 10-12-14 augustus en B 17-19-21 augustus. De kosten zijn € 215,- voor drie dagen, inclusief lunch, koffie en thee. We starten op een bijzondere locatie en werken verder in het gebouw van de KWA. Opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Modellen gezocht

Altijd al eens model willen zitten?.........dan is dit je kans! Voor de model/portretlessen zijn Margreet en Marijke op zoek naar nieuwe “gezichten”/modellen. Vind je het leuk om eens model te zitten voor portret of als gekleed model, of is er iemand in je omgeving die dit ook leuk zou vinden, dan kun je je aanmelden bij Margreet of Marijke. De lessen worden gegeven op de dinsdag- en donderdagochtend (Marijke) en op de vrijdagmiddag (Margreet). Er staat een vergoeding tegenover.

Voor het Maandbericht van januari 2020, klik hier.

knopNieuwsvdM

knopKunstvdM

knopTips