KWA Nieuws

 
Studiedag 'Gezicht boetseren'

Studiedag Boetseren

Op zaterdag 14 maart is er bij de KWA van 10 tot 15.00 uur een Studiedag 'Gezicht boetseren: Je krijgt de kans om de losse onderdelen van het gezicht te oefenen in klei en 2D op papier. Zo leer je goed te kijken. In de middag is er een model waar je op een andere manier een portret van gaat maken in klei. Begeleiding door Conny Koster. De kosten bedragen € 45,- pp. Opgeven via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zie ook de informatie in de gang van de KWA.

Conny Koster schilderen in MaroccoTekenen en schilderen in Marokko
27 februari - 5 maart 2020


Beginnen en eindigen in Agadir. Begeleiding: Elsbeth Zimmermann en Conny Koster. Kijk voor meer informatie op tesim.nl

 

zomerworkshop FrankrijkVooraankondiging Zomerworkshop in Frankrijk

Van 28 juni tot 4 juli 2020. Geheel verzorgde week met beeldhouwworkshop, onder begeleiding van Conny Koster, in Gahuzac-sur-Vère in de Tarn. Super ontspannend, prachtige omgeving en een zwembad. Kijk op www.ateliersleslandes.com

 
Drie-daagse Zomerworkshop schilderen en druktechnieken in augustus

Docenten: Margreet Heinen en Elsbeth Zimmermann.

De 12e editie van de Zomerworkshop begint bij de Stadsblokkenwerf aan de zuidkant van de Rijn in Arnhem. Daar kun je schetsen en foto’s maken van deze historische, ruige plek met uitzicht op de uiterwaarden en van de skyline van de stad. Met deze inspiratiebronnen ga je daarna in de ateliers van de KWA in Schaarsbergen aan de slag met verf en verschillende drukmaterialen. Elke dag onderbreken we met een zomerse lunch en we sluiten de workshop af met een uitgebreide werkbespreking en een drankje. Prijs: €220,- inclusief koffie, thee, lunch en basismaterialen.
Stadsblokken zomerworkshop3-daagse workshop: A: 10-12-14 augustus; B: 17-19-21 augustus. Tijd: 9.30 - 15.00 uur.
Locatie dag 1: Werfpaviljoen, Stadsblokkenweg 51, 6841 HG Arnhem zie: stadsblokkenwerf.nl
Locatie dag 2 en 3: KWA, Kemperbergerweg 813, 6816 RW Arnhem (Schaarsbergen). Overal is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Info en aanmelding:
www.margreetheinen.nl
0640483883
www.elsbethzimmermann.nl
0620265649
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Drie-daagse Workshops Beeldhouwen in steen

Begin augustus geeft Anjeliek Blaauw 3 keer een drie-daagse workshops Beeldhouwen in steen.

Anjeliek Workshop beeldhouwen in steen KWADe eerste is op 7, 8 en 9 augustus in het gebouw van de KWA. Er kan lekker buiten gewerkt worden in de zon of onder het grote scherm. Je kunt bij Anjeliek een steen uitzoeken. Er zijn verschillende zachte steensoorten zoals speksteen, albast en serpentijn. Kosten voor de workshop van drie dagen zijn €125,-.De prijs van de steen is vanaf €2,00 per kilo, afhankelijk van de steensoort. Het aantal deelnemers is minimaal 7 en maximaal 12 personen. De dagen beginnen om 10.00 en eindigen om 17.00 uur. Lunch zelf meenemen, het drinken is gratis. De derde dag wordt afgesloten met een drankje en een hapje en een ronde langs de beelden die zijn gemaakt.

Anjeliek Driedaagse workshop beeldhouwen in steenDe volgende twee workshops geeft Anjeliek in haar eigen atelier in het buitengebied van Aalten op vrijdag, zaterdag en zondag, 14, 15 en 16 augustus en 21, 22 en 23 augustus, ook dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. Kosten voor deze driedaagse workshop bedragen €125,-, inclusief drinken en lunch. Er kunnen 7 - 12 personen meedoen. Alle benodigdheden en stenen zijn aanwezig, maar eigen gereedschap meebrengen kan handig zijn. Een steen is bij Anjeliek aan te schaffen vanaf €2,00 per kilo. De eerste dag kun je ‘s avonds mee eten voor €12,00. De tweede dag samen uit eten, voor wie dat wil. Dit is op eigen kosten. De derde dag wordt 's middags afgesloten met een hapje en een drankje en een rondje langs de beelden.Meer informatie en foto’s over de workshops vind je op www.anjeliekblaauw.nl bij pagina workshops

 

Voor het Maandbericht van februari 2020, klik hier.

knopNieuwsvdM

knopKunstvdM

knopTips