Proeflid worden

Om te ontdekken of een bepaalde kunstvorm iets voor je is, kun je proeflid worden en gedurende 4 aaneengesloten weken meedoen met een door jou gekozen kunstvorm. In het weekrooster zie je welke dagdelen nog vrij zijn en welke vol zijn. Is de groep vrij, dan kun je na aanmelding direct instromen. Kies je een dagdeel dat nu vol is, dan kom je op een wachtlijst te staan. Zodra er een plek vrij komt, krijg je hiervan bericht. Het proeflidmaatschap kan ieder gewenst moment ingaan.
Een proeflidmaatschap van 4 weken kost €35,—, plus een dagdeelvergoeding van €6,- en €0,40 voor koffie/thee. Het proeflidmaatschap gaat in op het moment dat je werkelijk kunt starten.

Wil je proeflid worden: klik hier om het aanmeldformulier in te vullen.

Lid worden

In het weekrooster zie je welke dagdelen nog vrij zijn en welke vol zijn. Is de groep vrij, dan kun je na aanmelding direct instromen. Kies je een dagdeel dat nu vol is, dan kom je op een wachtlijst te staan. Zodra er een plek vrij komt, krijg je hiervan bericht.
Lid worden van de KWA kan door je aan te melden via onderstaand aanmeldformulier of tijdens een persoonlijk bezoek. Het lidmaatschap wordt telkens met een jaar verlengd, tenzij een lid dit wenst te beëindigen. Voor het lidmaatschap betalen de leden contributie. Bij deelname aan een dagdeel betaalt men een dagdeelvergoeding van €6,- en €0,40 voor koffie/thee, evenals een vergoeding voor de kosten van eventuele materialen. Het lidmaatschap gaat in op het moment dat je werkelijk kunt starten.

Wil je lid worden: klik hier om het aanmeldformulier in te vullen.

Vrienden van de KWA

Oud-leden, maar ook personen die de (amateur)kunst een warm hart toedragen, kunnen de activiteiten van de KWA steunen, als donateur of door het nalaten van een legaat. Zij kunnen lid worden van ‘Vrienden van de KWA’.
Wat heeft de KWA haar vrienden te bieden?
Het lidmaatschap van ‘Vrienden van de KWA’ vervangt het huidige donateurschap. Voor een bijdrage van €50,-- per jaar worden onze vrienden door het maandbericht regelmatig op de hoogte gehouden van alle verenigingsactiviteiten. Tegen de normale ledenprijs kunnen zij deelnemen aan excursies, lezingen, workshops en het zomeratelier. Ook kunnen ze vijf dagdelen per jaar onder begeleiding van een docent aan een reguliere activiteit deelnemen tegen betaling van de normale dagdeelvergoeding voor leden. Daarvoor moet wel eerst contact worden opgenomen met de betreffende docent om te vragen of er ruimte is in de groep.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om ruimten van de KWA te huren tegen dezelfde condities en prijzen die voor leden gelden. 

Wil je vriend worden: klik hier om het aanmeldformulier in te vullen.

Contributie

De jaarcontributie voor 2024 bedraagt €300,-. Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar, maar kan op elk moment ingaan. De contributie wordt dan naar rato verrekend. Betaling van de contributie per half jaar is mogelijk. Er wordt per dagdeel een bijdrage gevraagd van €6,-; voor werken met een model is de bijdrage €10,-. Voor koffie of thee wordt per dagdeel €0,40 in rekening gebracht. Ben je in het bezit van een Gelrepas, dan kun je een deel van de contributie betalen met het tegoed van deze pas.

Opzeggen

Het KWA-lidmaatschap loopt over een kalenderjaar en opzegging per het volgende jaar dient uiterlijk 1 december te gebeuren, dit kan door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

knopLidmaatschap

knopVoorDeLeden

knopGeschiedenis