Kennismaken

In januari en juni organiseren we een Open Week waarin je de sfeer kunt proeven en kennis kunt maken met docenten en leden.

Proeflid worden

Om te ontdekken of een bepaalde kunstvorm iets voor je is, kun je proeflid worden en gedurende 4 weken meedoen met een door jou gekozen kunstvorm. In het weekrooster kun je zien op welke dagdelen er nog ruimte is. Het proeflidmaatschap kan ieder gewenst moment ingaan en geeft je dezelfde mogelijkheden als de leden. Een proeflidmaatschap van 4 weken kost € 20,—. Wil je daarna kennismaken met nog een andere kunstvorm, dan kan dat. Voor de twee verschillende proefperiodes samen betaal je dan € 40,—. De ledenadministratie zal na je aanmelding contact met je opnemen om te overleggen over de mogelijkheden. Het proeflidmaatschap gaat in op het moment dat je werkelijk kunt starten.

Wil je proeflid worden: klik hier om het aanmeldformulier in te vullen.
NB: In verband met de zomervakantie nemen wij uw aanmelding pas na 15 augustus in behandeling.

Lid worden

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat er door de 1,5 m afstandsmaatregel een beperkt aantal leden in de lokalen aanwezig kan zijn. Er kan alleen deelgenomen worden op de dagdelen waarop nog ruimte is. In het weekrooster is te zien om welke dagdelen het gaat.

Lid worden van de KWA kan door je aan te melden via de website of tijdens een persoonlijk bezoek. Het lidmaatschap wordt telkens met een jaar verlengd, tenzij een lid dit wenst te beëindigen. Voor het lidmaatschap betalen de leden contributie. Bij deelname aan een dagdeel betaalt men hiervoor een kleine vergoeding, evenals voor de kosten van eventuele materialen. De ledenadministratie zal na je aanmelding contact met je opnemen om te overleggen over de mogelijkheden. Het lidmaatschap gaat in op het moment dat je werkelijk kunt starten.

Wil je lid worden: klik hier om het aanmeldformulier in te vullen.

Vrienden van de KWA

Oud-leden, maar ook personen die de (amateur)kunst een warm hart toedragen, kunnen de activiteiten van de KWA steunen, als donateur of door het nalaten van een legaat. Zij kunnen lid worden van ‘Vrienden van de KWA’.
Wat heeft de KWA haar vrienden te bieden?
Het lidmaatschap van ‘Vrienden van de KWA’ vervangt het huidige donateurschap. Voor een bijdrage van €50,-- per jaar worden onze vrienden door het maandbericht regelmatig op de hoogte gehouden van alle verenigingsactiviteiten. Tegen de normale ledenprijs kunnen zij deelnemen aan excursies, lezingen, workshops en het zomeratelier. Ook kunnen ze vijf dagdelen per jaar onder begeleiding van een docent aan een reguliere activiteit deelnemen tegen betaling van de normale dagdeelvergoeding voor leden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om ruimten van de KWA te huren tegen dezelfde condities en prijzen die voor leden gelden. Vanaf januari 2021 ontstaan er weer mogelijkheden voor ‘Vrienden van de KWA’ om maximaal 5 lessen per jaar te volgen, tenzij nieuwe Corona-beperkingen dit onmogelijk maken.

Wil je vriend worden: klik hier om het aanmeldformulier in te vullen.

Contributie

De jaarcontributie bedraagt voor individuele personen € 275,--, voor paren € 496,—.
Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar, maar kan op elk moment ingaan. De contributie wordt dan naar rato verrekend. Betaling van de contributie per half jaar is mogelijk. Er wordt per dagdeel een bijdrage geheven van € 5,00; voor grafiek is deze € 5,50 en voor werken met een model € 8,00. Voor koffie of thee wordt per dagdeel € 0,40 in rekening gebracht. Ben je in het bezit van een Gelrepas en besteed je een deel van dit tegoed voor de contributie van de KWA, dan krijg je 45% korting op de dagdeelgelden. Hoeveel je vanaf je pas voor de contributie inzet, bepaal je zelf.

Opzeggen

Het KWA-lidmaatschap loopt over een kalenderjaar en opzegging per het volgende jaar dient uiterlijk 1 december te gebeuren, dit kan door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

knopLidmaatschap

knopVoorDeLeden