Kennismaken

In januari en juni organiseren we een Open Week waarin je de sfeer kunt proeven en kennis kunt maken met docenten en leden.

Proeflid worden

Om te ontdekken of een bepaalde kunstvorm iets voor je is, kun je voor een maand proeflid worden. Deze maand kan ieder gewenst moment ingaan en geeft je dezelfde mogelijkheden als de leden. Aan alle programma-activiteiten kan worden deelgenomen.
Het proeflidmaatschap kost € 30,--.

Wil je je aanmelden voor een proeflidmaatschap:
met de volgende gegevens: voorletters, roepnaam, achternaam, adres en telefoonnr.

Lid worden

Lid worden van de KWA kan door je aan te melden via de website of tijdens een persoonlijk bezoek. Het lidmaatschap wordt telkens met een jaar verlengd, tenzij een lid dit wenst te  beëindigen. Voor het lidmaatschap betalen de leden contributie. Bij deelname aan een dagdeel betaalt men hiervoor een kleine vergoeding, evenals voor de kosten van eventuele materialen.

Wil je je aanmelden als lid van de KWA:

Vrienden van de KWA

Oud-leden, maar ook personen die de (amateur)kunst een warm hart toedragen, kunnen de activiteiten van de KWA steunen, als donateur of door het nalaten van een legaat. Zij kunnen lid worden van ‘Vrienden van de KWA’.
Wat heeft de KWA haar vrienden te bieden?
Het lidmaatschap van ‘Vrienden van de KWA’ vervangt het huidige donateurschap. Voor een bijdrage van €50,-- per jaar worden onze vrienden door het maandbericht regelmatig op de hoogte gehouden van alle verenigingsactiviteiten. Tegen de normale ledenprijs kunnen zij deelnemen aan excursies, lezingen, workshops en het zomeratelier. Ook kunnen ze vijf dagdelen per jaar onder begeleiding van een docent aan een reguliere activiteit deelnemen tegen betaling van de normale dagdeelvergoeding voor leden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om ruimten van de KWA te huren tegen dezelfde condities en prijzen die voor leden gelden.

Wil je je aanmelden als vriend van de KWA:

Contributie

De jaarcontributie bedraagt voor individuele personen € 268,--, voor paren € 482,—. Houders van een Gelrepas betalen € 148,-- per jaar.
Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar, maar kan op elk moment ingaan. De contributie wordt dan naar rato verrekend. Betaling van de contributie per half jaar is mogelijk. Er wordt per dagdeel een bijdrage geheven van € 4,50; voor grafiek is deze € 5,00 en voor werken met een model € 7,50. Voor koffie of thee wordt per dagdeel € 0,40 in rekening gebracht.

Opzeggen

Het KWA-lidmaatschap loopt over een kalenderjaar en opzegging per het volgende jaar dient uiterlijk 1 december te gebeuren, dit kan door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

knopLidmaatschap

knopVoorDeLeden